vineri, 6 octombrie 2017

Persoanele varstnice din ingrijirea Crucii Rosii Bacau, sarbatorite de ziua lor


Ziua internațională a persoanelor în vârstă, celebrată în fiecare an pe data de 1 octombrie, este un prilej pentru echipa noastră să aducă puțină bucurie în sufletele celor pe care îi avem în îngrijire.
Cu flori și prăjituri au ajuns colegii noștri acasă la vârstnicii ajutați de Crucea Roșie Bacău  în cadrul proiectului  “O viață demnă pentru bunicii noștri”,  derulat în perioada iulie-noiembrie 2017  în localitățile Buhuși, Onești, Sascut, Slănic Moldova și Târgu Ocna, cu finanțare de la Consiliul Județean Bacău și Crucea Roșie Bacău.
Totodată, pentru bunicii aflați în îngrijirea noastră pe raza municipiului Bacău, am organizat acest eveniment la Pensiunea Restaurant Vialux, iar cei care nu s-au putut deplasa au fost vizitați acasă de echipa noastră de îngrijiri la domiciliu. Optzeci de persoane vârstnice din municipiul Bacău sunt susținute atât prin acordarea de îngrijiri socio-medicale la domiciliu, cât și prin oferirea de pachete lunare ce conțin alimente (ulei, zahăr, mălai, făină, orez, conserve, dulciuri, paste, etc), dar și îmbrăcăminte și încălțăminte din depozitul propriu, în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Local Bacău.

            













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.